Loading...

Offerte aanvragen

Binnen één werkdag kunt u een reactie van ons verwachten.

Contactgegevens:
Gewenste bestelling:
Vraag/opmerking:

Veelgestelde vragen

Het Internet of Things is nog altijd een opkomende markt met oneindig veel mogelijkheden. Bekijk hier de meestgestelde vragen van onze klanten over IoT en M2M Sim.

M2M Sim levert multi-operator simkaarten. Dit betekent dat de simkaart automatisch het best beschikbare netwerk zoekt. In Nederland is dit KPN, Vodafone en T-Mobile. Wanneer de dekking minder wordt zal de simkaart automatisch een andere provider kiezen.

De simkaarten van M2M Sim kunnen tevens alle beschikbare netwerken aan en zijn optioneel aan te vullen met spraak (voice)en SMS functie. De beschikbare netwerken zijn 2G, 4G en LTE-M. Dus voor iedere toepassing is een M2M Sim simkaart geschikt.

Wilt u meer weten over de functies en eigenschappen van onze simkaarten, kijk dan bij m2m simkaarten van M2M Sim

Ja, dat is mogelijk M2M Sim levert al vanaf 1 stuk. Doordat alles geautomatiseerd is kunnen wij kleinere hoeveelheden simkaarten leveren tegen een zeer scherp tarief.

U kunt bij tarieven de prijzen bekijken of u kunt direct simkaarten bestellen. Mocht er behoefte zijn aan grotere aantallen kan M2M Sim dit ook verzorgen en vraag een offerte op maat aan.

IoT staat voor Internet of Things, dit is een verzamelbegrip voor devices die aan het internet gekoppeld (kunnen) worden.

Hierdoor kunnen ze gegevens naar de cloud sturen en communiceren met elkaar of met computers, zonder dat er mensen aan te pas komen. Dat klinkt wellicht gevaarlijk, maar deze automatisering is juist bedoeld om het leven beter, makkelijker en veiliger te maken. Het IoT verhoogt de efficiëntie van apparaten en diensten, waardoor geld wordt bespaard en de fysieke inspanning van mensen wordt verminderd.

Lees verder over IoT bij IoT toepassingen waarvoor m2m simkaarten worden gebruikt.

De kosten voor een M2M Sim zijn afhankelijk van de gekozen databundel (Pooled, pay as you go of prepaid) en mogelijke optionele diensten zoals voice (spraak) en SMS. M2M Sim biedt verschillende producten en bundels aan zodat er altijd een passende oplossing is voor u.

Doordat de simkaarten 24/7 gemonitord worden kunt u niet tegen onverwachte kosten aanlopen. Hier een overzicht van de producten,bundels en prijzen.

Bekijk de tarieven voor meer informatie.

M2M Sim zorgt ervoor dat bestellingen iedere werkdag verstuurd worden. De simkaart wordt plug-en-play aangeleverd zodat u hier direct gebruik van kunt maken.

De levering wordt verzorgd door PostNL. Na versturen heeft u de simkaart altijd binnen 48 uur in huis

Dit is altijd mogelijk wanneer u dit wenst. Doorgaans sluit u een contract af voor 12 maanden of langer en worden de kosten maandelijkse geincasseerd of jaarlijks vooruit betaald. Deze kosten zijn niet meer achteraf te crediteren.

Data pooling betekent dat, indien u meerdere simkaarten van M2M Sim in gebruik heeft, u gebruik kunt maken van een gecombineerde databundel van meerdere simkaarten. De simkaarten kunnen dus gebruik maken van elkaars databundel zodat u minder snel over uw bundel gaat.

Bijvoorbeeld, u heeft 30 simkaarten met ieder een 100MB databundel per maand. Als 1 simkaart méér dan 100 MB verbruikt, dan zou u zonder data pooling buiten uw bundel gaan, maar door de data te combineren ('poolen') met de andere simkaarten gaat u niet buiten uw bundel. In dit voorbeeld geldt dus dat u in totaal 3000MB (30x100) aan data kunt verbruiken.

Wij denken graag met u mee voor een oplossing op maat

Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft over onze simkaarten of een offerte op maar wilt ontvangen. Wilt u direct een bestelling plaatsen? Plaats dan hier uw bestelling.