Loading...

Offerte aanvragen

Binnen één werkdag kunt u een reactie van ons verwachten.

Contactgegevens:
Gewenste bestelling:
Vraag/opmerking:

Veelgestelde vragen

Het Internet of Things is nog altijd een opkomende markt met oneindig veel mogelijkheden. Bekijk hier de meestgestelde vragen van onze klanten over IoT en M2M Sim.

M2M Sim levert multi-operator M2M simkaarten. Dit betekent dat de M2M simkaart automatisch het sterkst beschikbare netwerk zoekt voor de beste connectiviteit(Voor Nederland is dit KPN, Vodafone). Wanneer de dekking minder wordt zal de M2M simkaart automatisch een andere provider kiezen.

Wij maken graag voor u een dataplan op maat. Wij denken graag met u mee om te kijken naar de beste oplossing voor uw toepassing.

Wilt u meer weten over de functies en eigenschappen van onze M2M simkaarten, kijk dan bij M2M simkaarten van M2M Sim

Ja, dat is mogelijk M2M Sim levert al vanaf 1 stuk. Doordat alles geautomatiseerd is kunnen wij kleinere hoeveelheden simkaarten leveren tegen een zeer scherp tarief.

U kunt bij tarieven de prijzen bekijken of u kunt direct simkaarten bestellen. Mocht er behoefte zijn aan grotere aantallen kan M2M Sim dit ook verzorgen en vraag een offerte op maat aan.

IoT staat voor Internet of Things, dit is een verzamelbegrip voor apparaten / machines en sensoren die aan het internet gekoppeld (kunnen) worden.

Hierdoor kunnen de apparaten gegevens naar de cloud sturen en communiceren met elkaar of met computers, zonder dat er mensen aan te pas komen. Dit klinkt wellicht gevaarlijk, maar deze automatisering is juist bedoeld om het leven beter, makkelijker en veiliger te maken. Het IoT verhoogt de efficiëntie van apparaten en diensten, waardoor geld wordt bespaard en de fysieke inspanning van mensen wordt verminderd.

Lees verder over IoT bij IoT toepassingen waarvoor onze M2M simkaarten worden gebruikt.

De kosten voor een M2M Sim zijn afhankelijk van de gekozen databundel (Pooled, pay as you go of prepaid) en mogelijke optionele diensten zoals voice (spraak),SMS of Vast IP. M2M Sim onderzoekt graag samen met u welke propositie het beste geschikt is voor de gewenste toepassing.

Hieronder vind u een overzicht van onze producten,bundels en prijzen.

Bekijk de tarieven voor meer informatie.

M2M Sim zorgt ervoor dat bestellingen iedere werkdag verstuurd worden.

De levering wordt verzorgd door PostNL. Na versturen heeft u de M2M simkaart(en) altijd binnen 48 uur in huis

Dit is altijd mogelijk wanneer u dit wenst. Doorgaans sluit u een contract af voor minimaal 12 maanden en worden de kosten maandelijkse betaald. Deze kosten zijn niet meer achteraf te crediteren.

Data pooling betekent dat, indien u meerdere M2M simkaarten van M2M Sim in gebruik heeft, u gebruik kunt maken van een gecombineerde databundel van meerdere M2M simkaarten. De M2M simkaarten kunnen dus gebruik maken van elkaars databundel zodat u minder snel over uw databundel gaat.

Bijvoorbeeld, u heeft 30 M2M simkaarten met ieder een 100MB databundel per maand. Als 1 M2M simkaart méér dan 100 MB verbruikt, dan zou u zonder data pooling buiten uw databundel gaan, maar door de data te combineren ('poolen') met de andere M2M simkaarten gaat u niet buiten uw bundel. In dit voorbeeld geldt dus dat u in totaal 3000MB (30x100MB) aan data kunt verbruiken.

Wij denken graag met u mee voor een oplossing op maat

Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft over onze M2M simkaarten of een offerte op maar wilt ontvangen. Wilt u direct een bestelling plaatsen? Plaats dan hier uw bestelling.