Loading...
Beveiliging en Camera toezicht
Beveiliging met app

Waarom kiest men voor een alarmsysteem of camera beveiliging met simkaart

Beveilig uw pand of terrein met slimme camera's

Veel ondernemers willen niet voor onaangename verrassingen komen te staan zoals gestolen materialen of waardevolle bedrijfsinformatie die op straat komt te liggen. Met camera's en 24/7 toezicht verkleint u drastisch de kans op inbraken of andere ongewenste activiteiten rondom uw eigendommen. Dus als het aankomt op het beveiligen van uw pand of bedrijfsterrein geldt:

"Voorkomen is beter dan genezen"

Er zijn verschillende ontwikkelingen in de beveiligingsbranche die de afgelopen jaren enorm populair zijn geworden. Denk bijvoorbeeld aan camera's met slimme sensoren die kunnen werken zonder Wifi verbinding. Dit komt ten goede aan de wens van veel ondernemers die graag een melding op hun telefoon willen ontvangen als iemand hun terrein of pand betreedt. U kunt dan live of achteraf camerabeelden bekijken en pas als er daadwerkelijk wordt ingebroken gaat het alarmsysteem af.

Het voordeel van dit soort nieuwe ontwikkelingen is een lagere foutmarge (vals alarm) én de beveiliging is daardoor heel goed te regelen met een beperkt aantal mensen. Dit is kostentechnisch natuurlijk erg interessant.

De juiste simkaart inclusief databundel

Als er wordt ingebroken, wilt u niet voor onaangename verrassingen komen te staan zoals een instabiele of niet-beschikbare internetverbinding van uw Wifi netwerk. Dit kan er namelijk toe leiden dat uw beveiligingscamera's geen goede beelden registreren en u dus te laat op de hoogte wordt gebracht van de situatie. Door te kiezen voor een multi-netwerk m2m simkaart voorkomt u calamiteiten en blijft u altijd verbonden met het best beschikbare netwerk.

M2M-SIM denkt graag met u mee en biedt de juiste simkaart inclusief de multi-netwerk connectiviteit met databundel om de kosten te drukken en de hoogste beschikbaarheid te realiseren.

Wij denken graag met u mee voor een oplossing op maat

Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft over onze simkaarten of een offerte op maat wilt ontvangen.

Wilt u onze tarieven bekijken, ga dan naar tarieven m2m simkaart