Loading...

Toepassingen IoT

M2M Sim biedt IoT oplossingen voor elk type organisatie die verbinding wilt maken met hun (IoT) apparaten, machines en sensoren. Omdat iedere toepassing en iedere organisatie anders is, bieden wij maatwerk en projectondersteuning naar onze klanten.

Parkeerautomaten

IoT waarborgt de continuïteit van de werking van parkeerautomaten, doormiddel van onze beveiligde multi-netwerk M2M simkaarten garanderen wij de continuïteit van de pintransacties. Deze worden 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u gemonitord.

Logistiek

Door gebruik te maken van GPS en LBS kan IoT connectiviteit informatie doorgeven. Enkele voorbeelden zijn de positie van het voertuig, de gereden kilometers, brandstofverbruik en informatie met betrekking tot het onderhoud van het voertuig.

Pin- en betaalsystemen

IoT verzorgt het pinverkeer van verschillende mobiele pinautomaten & betaalsystemen. Daardoor heeft u de vrijheid om niet bekabeld overal te werken. Door gebruik te maken van een M2M simkaart van M2M Sim kunt u overal en altijd via een beveiligd stabiele draadloze verbinding gebruik maken van uw pinautomaat of betaalsysteem.

Laadpalen

Tegenwoordig wordt bijna iedere laadpaal verbonden middels IoT connectiviteit. IoT maakt de controle op de hardware en software zeer eenvoudig. Ook kunnen organisaties eenvoudig inzicht krijgen in verbruiksgegevens en eventuele storingen.

Watermanagement

Door objecten zoals: sluizen, stuwen, bruggen en pompen te verbinden met het GSM-netwerk, kan de gehele waterketen op afstand (telemetrisch) gemonitord worden.

Smart Farming

Door IoT toepassingen te combineren met data-gedreven precisielandbouw is het voor agrariërs mogelijk om hun kosten te verlagen en winsten en oogstopbrengsten te maximaliseren.

Fleetmanagement

IoT zorgt er voor dat verschillende bedrijven altijd hun eigen fleet kunnen managen. Door gebruik te maken van een apparaat in combinatie met een een beveiligd multi-netwerk M2M simkaart kunnen voertuigen in de hele wereld gevolgd worden. De M2M simkaarten van M2M Sim zijn geschikt voor ieder Track & Trace apparaat dat functioneert via het GSM-netwerk. De M2M simkaart zal via het GSM-netwerk door heel Europa de positie kunnen doorsturen.

Retail

Om uitval in uw pand te voorkomen kan er gebruik worden gemaakt van een 4G router met M2M simkaart die geschikt is voor 4G. Deze wordt dan ingezet als back-up. Hiermee garandeert u een stabiele en beveiligde verbinding van het internet en voorkom t u bijvoorbeeld uitval van het betaalsysteem.

Digital Signage

Digital Signage maakt het mogelijk om een specifieke locatie te bereiken met audiovisuele displays. Om gebruik te maken van deze dienstverlening heeft u een onafhankelijke internet toegang nodig. Onze M2M simkaarten kiezen automatisch het sterkste netwerk voor de beste connectiviteit.

Toegangssystemen

Bij toegangssystemen wordt vaak gebruik gemaakt van een pinpas als identificatiemiddel. Hierdoor kan de betaling automatisch worden verwerkt bij het verlaten van de betreffende locatie. De transactie wordt dan verwerkt via een multi-netwerk M2M simkaart.

IoT oplossingen in de gezondheidszorg

In de zorg zijn er steeds meer innovaties om mensen langer thuis te laten wonen. Veel van deze toepassingen functioneren tegenwoordig via het GSM-netwerk.

Iot oplossing in de zorg maken het onder andere mogelijk om op afstand en in real-time cruciale beslissingen te nemen over patiëntbewaking.

Wij denken graag met u mee voor een oplossing op maat

Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft over onze simkaarten of een offerte op maat wilt ontvangen.

Wilt u direct een bestelling plaatsen? Ga dan naar simkaarten bestellen